Drijvende kracht achter STRACQ is Wim Sibum. Als zoon van de eigenaren van de lokale supermarkt wist hij al vroeg in het leven waar de behoefte van de klanten lag. De kennis over relatiegeschenken is ontstaan bij Toppoint, waar hij als sales manager en export manager de kneepjes van de branche heeft leren kennen.

Begonnen als werknemer heeft hij zijn werkzaamheden inmiddels verlegd naar het zelfstandig ondernemerschap als directeur van STRACQ om de specifieke kennis opgedaan in meer dan 15 jaren ten goede te laten komen aan de kopers van de relatiegeschenken. STRACQ onderscheidt zich door na inkoop in China, Turkije en andere landen, direct te leveren aan de kopers: hiermee slaat STRACQ een schakel over ten opzichte van andere leveranciers.

STRACQ helpt u op professionele wijze! Samen met u speuren we naar het cadeau dat het beste bij u past. Want dat is toch een vak apart!

STRACQ staat voor strakke producten, strakke leveringstermijnen en strakke afspraken.

PS: Waarom is STRACQ STRAK?

De letters “c.q.” staan voor het Latijnse casu quo. Letterlijk vertaald betekent het "in welk geval" of "als dat geval zich voordoet". Het wordt gebruikt als er iets nader gespecificeerd moet worden, maar wel al duidelijk is dat het nodig is.