Door relatiegeschenken zorgvuldig in te zetten als middel om te communiceren en de (bedrijfs)boodschap te uiten bevordert u de samenwerking door indirecte contactmomenten te laten ontstaan.

STRACQ weet als geen ander hoe uw imago positief belicht kan worden door te begeleiden in de keuze van het juiste relatiegeschenk waardoor uw doelstelling bereikt wordt.

Missie

STRACQ levert aan professionals en particulieren die zich door middel van een (relatie)geschenk willen onderscheiden. Uw passie en boodschap kunnen leiden tot een relatiegeschenk waarmee de ontvanger uw visie kan gaan beleven. De alternatieven worden van tevoren door middel van persoonlijke gesprekken zorgvuldig geselecteerd en aangeboden door STRACQ, waarmee uw doelstellingen het uitgangspunt vormen. 

STRACQ biedt ondersteuning bij de keuze tussen de duizenden mogelijkheden en kan daarbij adviseren en leveren conform de uiteindelijke wens.

Benieuwd naar STRACQ? Laten wij kennismaken, we ontmoeten u graag!

Doelstellingen van STRACQ zijn

Snel schakelen van idee naar concreet product

Tijdig leveren

Regelmatig contact met onze klanten

Aandacht vestigen op nieuwe ontwikkelingen

Calculeren op de cent nauwkeurig en voordelig

Quota behalen waardoor ook onze klanten profiteren van strakke prijzen.

Door nauw in contact te staan met bedrijven, leveranciers en brancheorganisaties blijft STRACQ op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor kan zij snel inspelen op de actualiteit en vragen van klanten goed afstemmen op het nieuwste aanbod.